Scoot-Tour, jouw e-scooter verhuur vanuit Middelburg
scoot tour logo

Scooterverhuur Zeeland

Het is eigenlijk niet vreemd dat het steeds drukker wordt bij de scooterverhuur in Zeeland., Steeds meer mensen weten dat je alleen op een scooter de mooiste plaatsjes van Zeeland ontdekt. Het is heerlijk om er met de E-scooters van de specialist in scooterverhuur in Zeeland op uit te gaan. Dit zowel alleen als met een groep.
Boek jouw e-scooter

Scooterverhuur in Zeeland: kies voor comfort en gemak

Kies je voor de diensten van scooterverhuur in Zeeland, dan kies je voor de huur van elektrische scooters. Deze scooters zijn milieuvriendelijk en bieden erg veel comfort. Pronkstuk in ons aanbod van te huren elektrische scooters is wel de Lifan E3, een door een Bosch motor aangedreven scooter met een actieradius van 65 kilometer. De scooter is geheel geruisloos en houd er bij de actieradius wel rekening mee dat hoe zwaarder je bent, hoe lager de actieradius is. Voor de scooters die we als specialist in scooterverhuur in Zeeland aanbieden geldt overigens een maximum gewicht van 110 kilogram.
Scooterverhuur Zeeland
Jouw e-scooter-tour start vanuit Middelburg
Rijbewijs verplicht (AM/B)
Actieradius max. 65 km (afhankelijk van gewicht)
Max. persoonlijk gewicht 110 kg
Max. 2 personen 

vanaf �50

Meer informatie

Je mag met de geruisloze scooters zelfs de stiltegebieden in

We bieden je gemak, want je parkeert de auto gewoon bij ons voor de deur. Ga je er in groepsverband op de scooters van scooterverhuur in Zeeland op uit, dan kunnen we je blij maken met aantrekkelijke kortingen. Hoe dan ook, het is zeer aan te raden een scooter te huren in Middelburg. Dit omdat je vanuit Middelburg alle kanten op kunt en Zeeland zo echt kunt ontdekken. Je mag overigens met de geruisloze scooter gewoon het fietspad op en het is zelfs toegestaan stiltegebieden door te rijden en om onderaan de duinen te rijden. Zo heb je op onze E-scooters dus nogal wat privileges.

Je dient wel over een geldig rijbewijs te beschikken

Kies je voor ons als specialist in scooterverhuur in Zeeland, dan is het wel noodzakelijk om een geldig rijbewijs te hebben. Voor de rest hoef je nergens om te denken, want dat hebben wij al gedaan. Zo krijg je van ons een rugtas mee, is er voldoende ruimte onder het zadel en beschikken onze scooters over een hangslot. Natuurlijk legt een van onze medewerkers uit hoe de scooters precies werken en kun je op ons terrein even een paar rondjes rijden om te wennen. Vervolgens is het genieten van alles wat Zeeland zo mooi maakt.

Kies voor service en het milieu

Kies je voor scooterverhuur in Zeeland, dan kies je nadrukkelijk voor een elektrische scooter. Je kiest dan bewust voor het milieu dus. En alleen dat zou al een reden kunnen zijn om voor ons te kiezen, nog afgezien van de service die we bieden.
Direct boeken!
Copyright © 2021 Scoot-Tour. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu
nl_NL