Scoot-Tour, jouw e-scooter verhuur vanuit Middelburg
scoot tour logo

Elektrische scooter huren Zeeland

Wil je Zeeland ontdekken en dat eens niet met de auto doen, ga dan eens een elektrische scooter huren in Zeeland. Met een scooter bereik je nog leukere plaatsen en leer je de provincie pas echt goed kennen. Bovendien ben je als je besluit een elektrische scooter te huren in Zeeland milieubewust bezig. Geloof ons, het is echt heerlijk rijden op de E-scooter die je overigens geruisloos van A naar B brengt.
Boek jouw e-scooter

Goed idee; een elektrische scooter huren in Zeeland

Een elektrische scooter huren in Zeeland doe je bij ons. Wij hebben bewust gekozen voor deze milieuvriendelijke scooters die bovendien buitengewoon comfortabel rijden. Neem de LIfan E3, een prachtige elektrische scooter en die wordt aangedreven door een Bosch motor met een gemiddelde actieradius van 65 kilometer. De actieradius is overigens wel afhankelijk van de belasting. Ben je wat zwaarder, dan neemt het bereik iets af. Voor iedereen is een elektrische scooter huren in Zeeland een aanrader. Het is bovendien leuk om dit met een groep te doen. Doe je dat, dan kunnen wij je ook nog eens aantrekkelijke kortingen aanbieden. En die kortingen kunnen echt hoog oplopen.
Elektrische scooter huren Zeeland
Jouw e-scooter-tour start vanuit Middelburg
Rijbewijs verplicht (AM/B)
Actieradius max. 65 km (afhankelijk van gewicht)
Max. persoonlijk gewicht 110 kg
Max. 2 personen 

vanaf �50

Meer informatie

Scooters zijn uitgerust met telefoonhouder en een hangslot

Er is geen betere manier om Zeeland te ontdekken dan door een elektrische scooter te huren in Zeeland. Houd er wel rekening mee dat wanneer scooter huren in Middelburg aan de orde is, je wel in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs en dat je niet zwaarder bent dan 110 kilogram. De meeste van onze elektrische scooters bieden plaats aan twee personen. Je huurt bij ons niet alleen comfortabele scooters, ze zijn ook nog eens praktisch ingericht. Wat dacht je van ruimte onder het zadel om spullen in op te bergen? Er is verder een houder voor de telefoon aanwezig en met een hangslot kun je de scooter op slot zetten als je even ergens een stukje gaat wandelen of ergens koffie gaat drinken.

Onze specialisten helpen je graag op weg

Schakel je ons in voor scooterverhuur in Zeeland en ga je er op uit, dan stellen wij je een rugtas beschikbaar. Natuurlijk krijg je uitleg van een van onze specialisten en kun je bij ons op het terrein even wennen aan de scooter. Vervolgens ga je er op uit en ontdek je Zeeland op een heel andere manier. Omdat je gebruik maakt van een elektrische uitvoering van de scooter, belast je bovendien het milieu niet.
Direct boeken!
Copyright © 2021 Scoot-Tour. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu
nl_NL