Scoot-Tour, jouw e-scooter verhuur vanuit Middelburg
scoot tour logo

Scooter huren Middelburg

Als je Zeeland nou eens op een andere manier wilt leren kennen, ga dan eens een scooter huren in Middelburg. Het is de beste manier om kennis te maken met alles wat deze provincie zo mooi maakt. Ga er alleen of met een groep op uit en huur een milieuvriendelijke E-scooter. Een scooter huren in Middelburg is bijzonder de moeite waard. Zeker op deze zeer comfortabele scooters.
Boek jouw e-scooter

Scooter huren in Middelburg om zo Zeeland te ontdekken

Ze zijn echt prachtig, de E-scooters die wij je aan kunnen bieden. De scooters zijn milieubewust en zoals gezegd comfortabel. Zo kan scooterverhuur in Zeeland betekenen dat je kiest voor de Lifan E3. Deze elektrische scooter wordt aangedreven door een Bosch motor. De gemiddelde actieradius is gemiddeld 65 kilometer al is dit wel afhankelijk van de wijze waarop de scooter belast wordt. Het is echt heerlijk om een scooter te huren in Middelburg en er alleen of met een groep op uit te gaan. Heerlijk met je hoofd in de wind en ontdekken hoe mooi groen Zeeland is. Ga je met een groep op pad, dan kunnen wij je overigens groepskortingen aanbieden.
Scooter huren Middelburg
Jouw e-scooter-tour start vanuit Middelburg
Rijbewijs verplicht (AM/B)
Actieradius max. 65 km (afhankelijk van gewicht)
Max. persoonlijk gewicht 110 kg
Max. 2 personen 

vanaf �50

Meer informatie

Bij ons parkeer je de auto nog gewoon voor de deur

Kies je voor een dagje uit op de E-scooter, dan ben je zeer milieubewust bezig. We maken het je bovendien gemakkelijk, want je kunt de auto bij ons nog gewoon voor de deur parkeren. Het is beslist de moeite waard om in groepsverband een scooter te huren in Middelburg. De kortingen kunnen dan behoorlijk oplopen. Dat je bij ons een scooter huurt, is logisch. Door onze centrale ligging kun je vanaf hier alle kanten op. Ideaal als je Zeeland wilt ontdekken dus.

Ruimte onder het zadel, hangslot en een rugtas

Huur je een van onze scooters, dan huur je een scooter met ruimte onder het zadel en een scooter die uitgerust is met een houder voor de telefoon. De scooters hebben een hangslot. Er wordt je voor de ontdekkingsreis op de scooter een rugtas door ons beschikbaar gesteld. Het is echt genieten op de geruisloze scooter, waarmee je gewoon op alle fietspaden mag rijden en zelfs in stiltegebieden en onderaan de duinen mag rijden. Nadat de formaliteiten geregeld zijn krijg je van ons korte uitleg en kun je eventueel een gewen rondje maken. Vervolgens ga je alleen of met een groep Middelburg en Zeeland ontdekken. En dat is bepaald niet onplezierig, kunnen wij u beloven.
Direct boeken!
Copyright © 2021 Scoot-Tour. Alle rechten voorbehouden. Website realisatie door Desh Online
crossmenu
de_DE